|
|
|
|
|
|
|
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
 |
|
|
Η κατανάλωση ψαριών και θαλασσινών αποτελεί μια από τις πιο θρεπτικές και ευεργετικές επιλογές διατροφής, συνδυάζοντας εξαιρετική γεύση με πολυάριθμα οφέλη για τον οργανισμό. Η ένταξη τους στη διατροφή μας είναι μια από τις πιο έξυπνες επιλογές για όσους φροντίζουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.
Στο ιχθυοπωλείο μας Η ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ αγαπάμε και σεβόμαστε τη θάλασσα και είναι τιμή μας να φέρνουμε στο τραπέζι σας αυτά τα θρεπτικά στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο.
|
Τα κύρια οφέλη από την κατανάλωση ψαριών είναι:
Πλούσιες πηγές Ωμέγα-3 λιπαρών
Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα, περιέχουν DHA και EPA που είναι ζωτικής σημασίας για την καρδιαγγειακή και εγκεφαλική υγεία.
Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες
Το ψάρι παρέχει πλήρη, εύπεπτα αμινοξέα, ιδανικά για τη μυική ανάπτυξη και την επισκευή του σώματος, χωρίς επιπλέον κορεσμένα λίπη.
Πολύτιμα μέταλλα & ιχνοστοιχεία
Ψάρια όπως τα μύδια, τα καλαμαράκια και οι γαρίδες είναι πηγές σεληνίου, ψευδαργύρου, ιωδίου και βιταμίνης D, στοιχεία απαραίτητα για το ανοσοποιητικό και το μεταβολισμό.
Χαμηλά σε θερμίδες & εύκολο στο μαγείρεμα
Πάντα με εξαιρετική γεύση είναι ιδανικό για υγιεινή δίαιτα και για κάθε τρόπο μαγειρέματος όπως ψητά στη σχάρα ή στο φούρνο, στο τηγάνι ή στον ατμό.
Φυσική αντιφλεγμονώδη δράση
Τα α-λιπαρά οξέα (όπως τα ωμέγα-3) βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, προστατεύοντας τις αρθρώσεις και το καρδιαγγειακό σύστημα. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|